Faste lave priser

Hurtig produktion og levering.

Support: man.-tor. 9.00-16.00 og fre. 9.00-15.00

Hjem » Blog » Hvilke fordele giver vand med logo for min virksomhed?

Hvilke fordele giver vand med logo for min virksomhed?

Vand med logo kan give en række fordele for din virksomhed.
Nogle af de vigtigste fordele ved at bruge vandflasker med egen etiket er:

 • Øget kendskab til dit brand/virksomhed:
  Ved at placere din virksomheds logo og branding på vandflasker kan du øge kendskabet til dit brand og synligheden blandt potentielle kunder.
  Dette kan bidrage til at forbedre kendskabet til dit brand og gøre det mere top of mind for folk, der ser vandflaskerne.
 • Forbedret kundeengagement:
  Brandede vandflasker kan være et nyttigt redskab til at engagere kunderne og øge kendskabet til din virksomhed og produkt. Du kan f.eks. give logo-vandflasker væk ved arrangementer eller messer eller bruge dem internt til møde og i kantinen. Dette kan være med til at skabe en positiv association med dit brand og tilskynde kunderne til at engagere sig i din virksomhed.
 • Øget kundeloyalitet:
  Ved at give kunderne brugbare vandflasker med dit logo af høj kvalitet kan du skabe et positivt indtryk og øge kundeloyaliteten. Dette kan være med til at tilskynde kunderne til at fortsætte med at gøre forretninger med din virksomhed og anbefale dine produkter eller tjenester til andre.
 • Omkostningseffektiv markedsføring:
  Brandede vandflasker kan være en omkostningseffektiv måde at promovere dit brand på og samtidig nå ud til et bredere publikum. De er relativt billige at købe, og de kan distribueres til et stort antal mennesker, hvilket kan være med til at øge dit mærkes synlighed uden en betydelig investering.
 • Miljømæssige fordele:
  Vand med logo kan også have miljømæssige fordele, da de kan tilskynde folk til at bruge genanvendelige vandflasker i stedet for engangsflasker af plastik eller pap (med aluminiumsindlæg og uden genbrug). Dette kan bidrage til at reducere affald og fremme bæredygtighed, hvilket kan være en positiv association for dit brand.
Vandflasker med etiket med logo