Faste lave priser

Hurtig produktion og levering.

Support: man.-tor. 9.00-16.00 og fre. 9.00-15.00

Hjem » Blog » Hvorfor er det bedst for miljøet at benytte genanvendeligt plast til vandflasker i stedet for vand i papkartoner?

Hvorfor er det bedst for miljøet at benytte genanvendeligt plast til vandflasker i stedet for vand i papkartoner?

Vi skal passe på miljøet og hvad betyder det i forhold til valg af materiale til vandflasker/kartoner? En måde at passe bedre på miljøet er ved at vælge genanvendelige plastikvandflasker med pant frem for engangspapkartoner eller plastflasker som ikke er lavet af genanvendt plast.

De miljømæssige fordele ved genanvendelige plastflasker

  • Genanvendelighed: Genanvendelige plastflasker kan bruges igen og igen, hvilket reducerer mængden af det affald, der ender på lossepladserne.
  • Energibesparelse: Fremstillingen af nye plastflasker kræver mere energi end genanvendelse af eksisterende flasker.
  • Reduceret emission: Genanvendelse af plastflasker kan også reducere CO2-udslippet sammenlignet med produktionen af nye.

Negative konsekvenser af vand i pap emballage

Engangspapkartoner, der indeholder aluminium (nødvendigt materiale, da pap ikke er så godt et materiale til at holde på vand), kan ikke genanvendes. Når de smides væk, ender de i affaldet eller i naturen, hvilket har flere negative konsekvenser:

  • Ikke nedbrydeligt materiale i naturen: Aluminium er ikke nedbrydeligt, hvilket betyder, at det kan tage flere hundrede år for det at forsvinde.
  • Skader dyrelivet: Affaldet kan skade dyrelivet, både på land og i havet, hvor det kan blive spist af dyr, der forveksler det med mad.
  • Forurening: Produktionsprocessen for aluminium er energikrævende og udleder store mængder CO2.

Den bæredygtige vej frem

Det er klart, at vi alle skal tage bæredygtige valg i vores daglige liv for, at beskytte vores planet. Ved at vælge genanvendelige plastflasker med pant kan vi reducere vores affald, spare energi og reducere vores CO2-udslip.

Miljøvenlige vandflasker